THE ACADEMY

Het zoeken naar de juiste opleiding voor jouw PMU opleiding kan lastig zijn. Daarom willen we jou met deze informatie kort een idee geven wat ons doel is, hoe wij ter werk gaan en waar wij als leerschool waarde aanhechten.


"The beauty director academy" is opgericht door Samayra Mellissa van der Schild (All round PMU Artiest), Samayra Mellissa komt oorspronkelijk uit een wereld van coaching & het trainen van kinderen & volwassenen.

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

Binnen de beauty director vinden we het
vooral belangrijk dat er vanuit onze artiesten ook daadwerkelijk goed les word
gegeven. Ons doel is om jou vanuit de beste versie
van jezelf te begeleiden, naar het worden
van een gekwalificeerde PMU Artiest!

ONZE KERNWAARDEN

INDIVIDUELE AANDACHT

Bij The beauty director kiezen we voor lesgeven in kleine groepen van max 3 personen. Zo houden we de groep klein & de aandacht groot. Tijdens bepaalde praktijklessen worden er zelfs 2 docenten ingezet. Dat houd in dat er soms bijna 1 op 1 wordt lesgegeven!

PERSOONLIJKE GROEI

Iedereen is anders. Daarom vinden we het belangrijk dat we jou de begeleiding  geven die bij jou past. Naast het algemene lesprogramma kijken we ook individueel waar jij extra uitleg of aandacht bij nodig hebt. We doen dit doormiddel van een persoonlijk plan.

LES  IN MOOIE & VEILIGE OMGEVING

Alle lessen worden gegeven op onze nieuwe prachtige locatie in Amsterdam!
We verwelkomen je met koffie en thee & zorgen voor een goede sfeer waarin jij je thuis voelt.

WORDT GECERTIFICEERD PMU ARTIEST VOLGENS RIVM RICHTLIJNEN

Het uitvoeren van permanente makeup valt onder de nederlands/europese norm EN 17169:2020.  Wij hechten grote waarde aan deze norm, omdat je in nederland vergunningplichtig bent voor het uitvoeren van permanente makeup. We zorgen er daarom ook voor dat je leert te werken onder de verplichte hygiene richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld.

CONTACT

Bedrijfsgegevens

KvK nummer 53159691

Bankrekeningnummer: NL59 INGB 0101 5598 01 - THE BEAUTY DIRECTOR ACADEMY